glidmedel gratis film

Det finns tre sorters olika glidmedel: Vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade glidmedel. Vattenbaserade glidmedel fungerar bra till. De flesta kondomer är behandlade med glidmedel för att de ska vara sköna att På ungdomsmottagningar brukar kondomer delas ut gratis eller säljas till ett. Under driver Smittskydd Skåne projektet KIM (Kompetens och implementering av metoder i sexuell hälsa). Detta projekt har som mål att arbeta för minskad. glidmedel gratis film

Glidmedel gratis film - logga escorter

De flesta kondomer är tillverkade av latex, som är en sorts gummi, men några är av plast. Vi tror att vi alltid kan göra bättre! Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. För att kondomen ska skydda mot könssjukdomar och graviditet är det viktigt att den är på under hela samlaget. Det finns olika typer av glidmedel: vattenbaserade, silikonbaserade eller glidmedel som är en blandning av båda medlen. Reklamerade varor ersätts med ny likadan vara i det fall det är möjligt. Glidmedlet har också extrakt av passionsblomman som ger det en härlig arom.

Glidmedel gratis film - mötesplatsen

Nyhetsbrev om sexuell och reproduktivt hälsa och rättigheter SRHR i socialt arbete är ett nationellt nyhetsbrev som görs av aktörer från Skåne, Stockholm och Västra Götaland. Målet var att arbeta för en ökad kondomanvändning och annan säkrare sexpraktik bland ungdomar och unga vuxna i åldrarna år i Skåne. Hur använder jag en kondom? Det finns tre sorters olika glidmedel: Vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade glidmedel. Vattenbaserade glidmedel fungerar bra till. De flesta kondomer är behandlade med glidmedel för att de ska vara sköna att På ungdomsmottagningar brukar kondomer delas ut gratis eller säljas till ett. När du beställer kondomer från oss får du även glidmedel. På bilden ser du hur en beställning från il-norge.com kan se ut! 3 kondomer i olika storlekar, kondomer och en femidom · Filmer / Information / Västerbotten.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *